Lahjoita äitiyspakkauksia tuoreille äideille Keniaan 

”Synnytys on likaista puuhaa, joten siihen valitaan mukaan vaan likaisimmat vaatteet ja kankaat, joihin lapsi lopuksi kääritään. Kotona tapahtuvassa synnytyksessä tukena on oma äiti, anoppi tai hyvässä lykyssä kätilö. Kivunlievitystä ei juuri ole käytettävissä, vaan synnyttäjä kestää poltot reippaasti. Jos jokin menee pieleen, ei lääketieteen ammattilaisen apua ole saatavilla, vaan äiti, vauva tai pahimmassa tapauksessa molemmat kuolevat lapsenpäästössä.”

Näin kuvailtiin synnytystä Suomessa 1940-luvulla, jolloin vielä puolet äideistä synnytti kotona. Ja näillä samoilla sanoilla sitä voidaan kuvata myös Kenian maaseudulla vielä tänäkin päivänä. Siellä vastasyntyneiden kuolleisuus ei ole juuri laskenut, ja alle puolet äideistä pääsee käyttämään terveydenhuoltopalveluja raskausaikana tai synnyttää koulutetun avustajan tukemana.

Suomen World Vision on käynnistänyt yhdessä kumppaneidensa kanssa hankkeen, jossa jaamme äitiyspakkauksia tuoreille äideille Länsi-Keniassa. Pakkaus kannustaa odottavia äitejä käymään raskausaikana neuvolassa ja synnyttämään kodin sijasta terveysasemalla. Pakkauksen tavoitteena on vähentää lapsi- ja äitiyskuolleisuutta sekä antaa vastasyntyneelle tasa-arvoisempi alku elämään.

Kaikki lahjoituksen tehneet yritykset ja yhteisöt saavat asiakaspalvelustamme pyytämällä käyttöönsä lahjoituksesta kertovat bannerit ja sähköpostiallekirjoitukset.

 


Maksuvaihtoehtoina on valittavana yleisimmät verkkopankit ja luottokortit. Palveluntarjoajana toimii Bambora PayForm.