Kummimaksut

Kummina voit päättää kummimaksusi suuruuden. Minimimaksu on 29 €/kk yhdestä kummilapsesta.

World Vision -kummina muutat kummilapsesi ja hänen ikätovereidensa elämää. Kummitukesi käytetään kaikkien alueen lasten hyväksi.

Tukesi käynnistää muutosten ketjun: Lapset saavat mahdollisuuden koulunkäyntiin ja terveyteen. Lasten vanhemmat saavat uusia taitoja ja kehittävät uusia elinkeinoja. He oppivat myös vaikuttamaan oman yhteisönsä asioihin.

Kummimaksusi ei siis mene yksittäiselle lapselle tai perheelle.

Parasta apua ovat kestävät muutokset, jotta asukkaat osaavat parantaa lastensa hyvinvointia senkin jälkeen, kun World Visionin työ alueella loppuu. 
Katso animaatiovideosta, miten kummius muuttaa kummilapsesi elämää.

Osa kummituesta käytetään esim. uusien hankkeiden käynnistämiseen, katastrofityöhön sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamis- ja tiedotustoimintaan Suomessa ja kansainvälisesti.

 

 

Ota käyttöön turvallinen e-lasku

E-laskujen maksaminen on helppoa. Jotta saat jatkossa laskusi e-laskuina, toimi näin:

1. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.
2. Valitse laskuttajaluettelosta Suomen World Vision.
3. Sinulta kysytään tunnistetietoa, joka on asiakasnumerosi. Olet saanut sen liittyessäsi kummiksi. Tarvittaessa voit kysyä asiakasnumeron asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@worldvision.fi, p. 096 818 300
4. Pankkisi ilmoittaa meille e-laskusopimuksestasi, ja lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi. Voit myös valita, että meiltä tuleva e-lasku maksetaan jatkossa automaattisesti ilman eri hyväksyntää.
5. Ota maksuton e-lasku käyttöön verkkopankissasi.

Lisätietoa e-laskun käyttöönotosta saat omasta pankistasi tai www.e-lasku.info.

 

Kummimaksu pankkisiirtoa käyttäen

Voit maksaa kummimaksut tilisiirtolomaketta käyttäen. Tilinumero kummimaksuille on: FI32 8000 1570 7681 36. Merkitse viitteeksi henkilökohtainen viitenumerosi, jonka löydät kummipaketissa tai sähköpostissa tulleesta tilisiirtolomakkeesta. Viitenumerosi pysyy jokaisessa maksussa samana.

Jos haluat esitäytetyn tilisiirtolomakkeen erikseen joka kuukaudelle, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Rahalahja lapselle

 

Kuukausittaisen kummimaksun lisäksi voit halutessasi lähettää lapselle henkilökohtaisen rahalahjan. Rahalahja voi olla suuruudeltaan 100–150 euroa, ja sen voi lahjoittaa joka vuosi. 

75 % rahalahjastasi menee kummilapsesi ja hänen perheensä käyttöön. Paikallinen työntekijämme tai vapaaehtoisemme neuvottelee lapsen ja perheen kanssa, mihin tärkeisiin hankintoihin raha käytetään. Usein sillä ostetaan kummilapselle koulutarvikkeita, vaatteita, ruokaa, käyttötavaroita tai perheelle kotieläimiä. Sinä saat puolen vuoden sisällä selvityksen ja valokuvan siitä, mitä lahjalla on hankittu.

25% rahalahjastasi käytetään koko yhteisön lasten hyväksi esim. koulujen varustamiseen, joten oman kummilapsesi lisäksi lahjastasi hyötyvät muutkin alueen lapset. 

Maksa rahalahja tilille FI 32 8000 1570 7681 36 (Swift/BIC: DABAFIHH). Kirjoita viestikenttään oma kumminumerosi, lapsen yhteysnumero ja teksti "rahalahja lapselle".

Lisätietoja sähköpostitse asiakaspalvelu@worldvision.fi tai puhelimitse 096 818 300.

 

Rahalahja yhteisölle

Kun haluat auttaa koko yhteisöä, voit kuukausittaisen kummimaksun lisäksi tehdä lahjoituksia, joilla autetaan koko yhteisöä. Euromääräistä ala- tai ylärajaa ei ole. Lahjoituksia voi tehdä myös useita.

Paikallinen toimisto selvittää huolellisesti sen, miten lahjoituksesi käytetään. Yleensä lahjoituksella hankitaan rakennustarvikkeita, vesitankkeja tai välttämättömiä tarvikkeita kouluun tai terveysasemalle. Joskus useilta kummeilta saadut lahjoitukset kerätään yhteen ja käytetään myöhemmin johonkin suurempaan hankintaan, johon ei muuten olisi varaa. Raha voidaan käyttää myös yksittäisen perheen kiireelliseen auttamiseen.

Maksa rahalahja yhteisölle tilille FI 32 8000 1570 7681 36 (Swift/BIC: DABAFIHH). Kirjoita
viestikenttään oma nimesi, kumminumerosi ja sen yhteisön nimi, jolle haluat antaa rahalahjan.

Lisätietoja sähköpostitse asiakaspalvelu@worldvision.fi tai puhelimitse 096 818 300.

 

Inspiroidu esimerkeistä:

Tameshwar ja härät

 

Samin polkupyörä

 

Ruby ja uudet pulpetit