Kuukausilahjoituksella muutat lasten elämää

Kuvassa oleva Charity, 8 kuukautta, oli vakavasti alipainoinen, kun hänen perheensä pakeni Itä-Afrikan kuivuutta pakolaisleirille Keniaan. Pakolaisleirillä pieni tyttö pääsi hoitoon ja sai ravitsevaa ruokaa. Kiitos lahjoittajien, Charityn vointi koheni ja paino lähti nousuun.
 
Nälkä, väkivalta, puhtaan veden ja koulutuksen puute ovat todellisuutta liian monelle lapselle joka päivä. Liity kuukausilahjoittajaksi ja autat kehitysmaiden lapsia joka päivä siellä, missä hätä on suurin. Lahjoituksellasi autat muun muassa lapsia katastrofien keskellä, estät tyttöjen sukuelinten silpomista ja tuet katulapsia kohti parempaa elämää.
 
Miten kuukausilahjoituksesi konkreettisesti auttaa lapsia?
 
Hengenvaarassa olevat lapset saavat ruokaa, puhdasta vettä ja huopia pakolaisleireillä. Lapsille rakennetaan turvallisia tiloja, joissa he voivat käydä koulua ja leikkiä, ja näin he saavat ajatukset hetkeksi pois katastrofin kauhuista. 
 
Tyttöjen sukuelinten silvontaa estetään kouluttamalla kyläyhteisöjen asukkaita tyttöjen oikeuksista ja silpomisen vaaroista. Lisäksi tytöille rakennetaan lahjoittajien tuella turvallisia asuntoloita silpomisen välttämiseksi. 
 
Katulapset pääsevät pois kadulta turvallisiin tiloihin, joissa he voivat peseytyä, kouluttautua, viettää aikaa sekä saada luotettavien aikuisten tukea.
 
Esimerkiksi jo 15 eurolla 3000 lasta saa puhdasta vettä vuorokaudeksi. Tai neljä ihmistä saa koulutusta lasten oikeuksista sekä silpomisen vaaroista.
 
Käytämme lahjoituksesi niin, että sillä on apua tarvitsevien lasten elämässä mahdollisimman suuri vaikutus.