Tee toiveestasi totta

Testamenttilahjoitus on vaikuttava viesti siitä, mitä asioita olet pitänyt arvokkaana elämäsi aikana.

 

Lahjoituksesi auttaa lapsia, jotka ovat saaneet kaikkein heikoimmat lähtökohdat elämälleen.  Vaikutuksesi laajenee vuosi vuodelta ja kestää vuosikymmenien päähän.

Kaikensuuruiset lahjoitukset ovat arvokkaita. Voit osoittaa testamentissasi Suomen World Visionille osan omaisuudestasi, asuntosi tai vaikkapa itsellesi tärkeän soittimen, korun tai esineen. Mikään lahjoitus ei ole liian pieni – voimme käyttää sen yhden tai tuhansien ihmisten hyväksi.

Suomen World Visionin ei tarvitse maksaa veroja saamistaan lahjoituksistaan. Voimme käyttää lahjoituksesi kokonaisuudessaan.

Henkilö, jolla ei ole rintaperillisiä, voi määrätä kaikesta omaisuudestaan. Rintaperillisillä on oikeus testamentista huolimatta saada ns. lakiosa eli puolet heille muutoin tulevan perinnön arvosta. Jos henkilöllä ei ole sukulaisia, jotka olisivat serkkuja läheisempää sukua, eikä testamenttia ole tehty, koko jäämistö menee valtiolle.

Ovatko sinun testamenttiasiasi kunnossa? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja löydämme sinulle sopivan tavan tukea tulevia sukupolvia. Yhteydenottosi ei velvoita mihinkään.

Voit tilata meiltä maksuttoman testamenttioppaan soittamalla asiakaspalveluumme 096 818 300 arkisin klo 10-15 välillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@worldvision.fi.

Testamentinteko ei ole hankalaa, ja halutessasi saat meiltä yhteystiedot puolueettomalle lakimiehelle, joka voi avustaa testamentin tekemisessä, luottamuksellisesti. 

Olemme mukana Vastuullinen lahjoittaminen ry:n Hyvä testamentti -kampanjassa yhdessä 15 järjestön kanssa. Lisätietoa testamenttilahjoittamisesta: Hyvatestamentti.fi

Lisätietoja:

Sirpa Solehmainen
varainhankintajohtaja
puh. 096 818 3020
sirpa.solehmainen@worldvision.fi

 

Lue Helsingin Sanomien haastattelusta, miksi kummimme Pirkko Liisa Harju teki testamenttilahjoituksen Suomen World Visionille:
http://www.hs.fi/kotimaa/a1444624187873