Tee vastuullisuudesta liiketoimintaa

Haluaako yritykseksi tehdä hyvää ja parantaa lasten elioloja ja hyvinvointia kehitysmaissa?

Suomen World Visionilla on laaja verkosto ja osaaminen globaalista yritysyhteistyöstä. Hyödynsaajiamme ovat toiminta-alueemme lapset, perheet ja yhteisöt.

Vastuullinen liiketoiminta lisää yrityksen arvostusta ja on osa menestyvää liiketoimintaa. Suomen World Vision tarjoaa lukuisia erilaisia yhteistyömalleja yritykseksi tarpeisiin. Järjestömme kautta voit myös ryhtyä yrityskummiksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Weconomy

Innovaatio-ohjelma Weconomy on yksi yritysyhteistyön malleista. Ohjelman kautta suomalaiset yritykset viedään kehittyviin maihin tukemaan paikallisia yhteisöjä ja ratkaisemaan maailman sosiaalisia, taloudellisia ja ekologisia haasteita. Ohjelmassa hyödynnetään Suomen World Visionin ainutlaatuisia verkostoja ja yhteistyökumppaneita kehitysmaissa.
 
Ohjelmassa työskennellään paikallisten toimijoiden kanssa ja suunnitellaan kehitysmaille soveltuvia tuote- ja palveluideoita sekä vastuullisia liiketoimintamalleja yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Weconomy tarjoaa suomalaisille yrityksille merkittäviä kasvumahdollisuuksia kestävällä tavalla. Ohjelmassa yhdistyy käytännön tekeminen ja liiketoiminnan kehittäminen. Yhteistyön tavoitteena on, että voittajia ovat sekä yritykset että köyhät ja hauraat yhteisöt. Kehittyvissä maissa on neljä miljardia ihmistä, jotka elävät alle viidellä eurolla päivässä. He tarvitsevat uusia tuotteita ja palveluita voidakseen paremmin.
 
Weconomy-ohjelma on kehitetty yhteistyössä Aalto-yliopiston, Finpron, World Vision Intian ja World Vision Sri Lankan kanssa. Tekes myönsi ohjelmalle tutkimus- ja kehittämisrahoituksen. 
 
Miten Weconomy hyödyttää yritystäsi?
- Nopea pääsy BOP-markkinoille
- Uusien ratkaisujen kehittäminen ja testaaminen kohdemaan toimijoiden kanssa
- World Visionin laaja tuntemus ruohonjuuritason tarpeista ja BOP-liiketoiminnan erityispiirteistä
- Kanavat paikallisiin yhteisöihin ja viranomaisiin
- Käytössäsi on World Visionin kattava verkosto globaalisti, johon kuuluu lähes 100 maata.
 
Suomen World Vision koordinoi ja toteuttaa ohjelman. Yritys saa tukea koko ohjelman ajan Suomen ja kohdemaan World Visionilta sekä kumppaneiltamme. 
 

Seuraavat tahot ovat olleet mukana Weconomy -yritysyhteistyömallin kehittämisessä:

 

Weconomy-ohjelmaa tukevat:


 

 

Katso esite

 

 

Yrityskummius

Yrityskummius on hyvä tapa osoittaa yrityksen asiakkaille ja työntekijöille, miten yhteiskuntavastuun ottaminen on tärkeätä yritykselle. Yrityskummi muuttaa kehitysmaan lapsen, tämän perheen ja koko yhteisön elämän pysyvästi. Yrityskummina edistät muun muassa lasten terveydenhuoltoon pääsyä, koulutusta ja elinkeinojen rakentamista Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Suomen World Vision tarjoaa myös yrityskummeille mahdollisuuden lähteä kummimatkalle näkemään, miten apu menee perille.
 
Yrityksenne saa oman kummilapsen, jonka kanssa voitte halutessanne käydä muun muassa kirjeenvaihtoa. World Vision lähettää säännöllisin väliajoin tietoa kummilapsestanne sekä hänen yhteisöstään ja niistä hankkeista, joita kummilapsenne yhteisössä toteutetaan. Yrityskummina näkee konkreettisesti sen, miten apunne muuttaa lasten ja yhteisön elämän pysyvästi. 
 
Yrityskummiuden hinta on 840 euroa vuodessa. Summa on mahdollisesti yrityksellenne verovähennyskelpoinen.

Eettiset lahjat

Eettinen lahja on siitä erityinen lahja, että sillä on aina kaksi saajaa, toinen kotimaassa ja
toinen kaukana kehitysmaassa. Kehitysmaassa se pelastaa ihmishenkiä, joten se on
todellisuudessa valtavan arvokas lahja, vaikka sen rahallinen arvo ei sitä olisikaan. Mukavia ja merkityksellisiä ostoshetkiä! worldvision.fi/eettiset-lahjat
 

Jos haluatte tehdä suuremman lahjoituksen kuin mitä kauppamme tarjoaa, ottakaa yhteyttä asiakaspalvelu@worldvision.fi tai soittamalla numeroon 096 818 300.